REFERENSARBETEN 

Vi utför även många andra arbeten än dom du finner nedan. Kontakta kundtjänst för det arbete du inte hittar här och behöver hjälp med.


Gå gärna in på vår instagram för fler foton från arbete i fält!


Frånluftsvärmepump installation Spånga Stockholm

Demontering av gammal nibe frånluft följt av installation och driftsättning av ny

Nibe frånluft. Vi utför ca 40-50 installationer av frånluft per år och sammarbetar alltid med flyttafirma specialiserad på tunga lyft för en säker flytt av gammal resp ny värmepump för att inte skada ytskikt och golv i fastigheten.

Bergvärmepump installation Strängnäs

Demontering av gammal CTC bergvärme följt av installation och driftsättning av en ny CTC bergvärme samt en omfattande ombyggnad av köldbäraren.


Vi utför ca 30-40 installationer av bergvärme per år.

Luftvattenpump installation Åkersberga

Demontering av gammal Nibe F2020 följt av installation och driftsättning av en ny Nibe F2040. På detta jobb valde vi att inte byta ut inneenheten d.v.s pannan, utan en Nibe vvm 300 då denna va i bra skick.

Vi använde oss istället av Nibes konverteringssats för laddstyrningen på äldre enheter  och på så viss kunde vi driftsätta en ny utedel mot befintlig innedel och kunden sparade pengar.


Vi utför ca 40-50 installationer av luftvattenvärmepump per år.

Ventilation installation Brottby

Vi utför även udda jobb där det kan va svårt att hitta en annan firma som vill åta sig jobbet. här en ominstallation med drift och justering av ett gammalt FTX system tillverkat 1980. Växlarna på 40kg styck plockades oxå ur och gjordes rent med högtryck 

Ventilation kanalrensning Eskilstuna

Kanlarengöring av frånluftskanal. Bilderna visar innan och efter.

Till synes så ackumeleras det ordentligt med avlagring i ventilationskanalen och dom bör rensas varje eller vartannat år.


Vi utför kanalrensningar dagligen i stockholm med omnejd.

Fuktåtgärd Vind Stockholm

Installation av system från trygghetsvakten för att motverka fukt och mögelangrepp på vind eller krypgrund.


Trygghetsvaktens produkter mot fuktproblematik i oisolerade utrymmen i fastighet är välrenommerade med dokumenterat goda resultat.

Sanering mögel, Vind Järfälla

Mögelsanering med AMP 91 på vind i fastighet med utmärkt resultat. Bilderna är visar före och efter på den sanerade ytan.


AMP 91 är ett mycket potent saneringsmedel, bör dock ej hanteras av lekman.